ΠΑΓΚΟΙ SOLID

Πάγκοι κουζίνας - Franke Solid Surfaces

Οι πάγκοι κουζίνας «Franke Solid Surfaces» είναι ομογενείς, μη πορώδεις επιφάνειες, αποτελούμενες από ένα μίγμα φυσικών ορυκτών υλικών και ακρυλικών ρητίνων. Με πάχος 12mm, θερμοσχηματίζονται εύκολα στις ανάγκες των σύγχρονων προτύπων εφαρμογών της αρχιτεκτονικής και του design, χωρίς ορατούς αρμούς και ενώσεις. Παραμένουν ανεπηρέαστες από UV ακτινοβολία, διατηρώντας αναλλοίωτο το χρώμα τους και το φινίρισμά τους για πολλά χρόνια.

Εγγύηση

Οι πάγκοι κουζίνας «Franke Solid Surfaces» πληρούν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις υγιεινής και ασφάλειας (ISO 9002, 14001, Bacterial Resistance Test). Η Franke παρέχει στο υλικό της 10ετή εγγύηση.

Αισθητική

Με μία γκάμα 66 αποχρώσεων, είναι σίγουρο ότι οι πάγκοι κουζίνας Franke Solid Surfaces θα μπορέσουν να καλύψουν οποιαδήποτε σχεδιαστική ανάγκη, αναδεικνύοντας την κουζίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετατρέποντάς τη σε χώρο συνάντησης για την οικογένεια και τους φίλους, όπου περνούν χρόνο μαζί, σε ένα περιβάλλον life style, με τα κατάλληλα συστήματα κουζίνας Franke.

Powered by IOS Gallery, a free gallery component for Elxis CMS.
Copyright © 2008-2022 Is Open Source. All rights reserved.