ΠΑΓΚΟΙ COMPACT TOP

Ο CompacTop® αποδεικνύει ότι η μέγιστη δύναμη δεν είναι ασυμβίβαστη με το καλό γούστο. Αυτός ο νέος πάγκος, σύμφωνος με τις τάσεις του Avant Garde, γεννήθηκε σε απάντηση των πιο απαιτητικών αναγκών σχεδιασμού. Προσθέστε σε αυτό την υψηλής αντοχής και εξαιρετική απόδοσή του που αντιστέκεται σε όλους τους τύπους καταχρήσεων και παραμελήσεων και έχετε τον πάγκο του μέλλοντος. Το CompacTop® είναι μη πορώδες, απολύτως αδιάβροχο και εύκολο να καθαριστεί υλικό. Οι ιδιότητες είναι οι καλύτερες για τις επιφάνειες που είναι σε σταθερή επαφή με τα τρόφιμα και το νερό. Το CompacTop® είναι ανθεκτικό στη δράση των μικροοργανισμών. Το CompacTop® δεν θα αποχρωματίσει και δεν θα εξασθενίσει με την πάροδο του χρόνου λόγω της αντίστασής του στα αποτελέσματα των UV ακτίνων. Η τελευταία λέξη στο θέμα πάγκος κουζίνας δεν είχε ειπωθεί ακόμα. CompacTop®. Για ένα περιβάλλον που έχει σκοπό να επιτρέψει σε σας να απολαύσετε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής.

CompacTop®

Ο Πάγκος είναι μία επίπεδη επιφάνεια από ανθεκτικό υλικό, που αποτελεί ένα είδος μπουφέ πάνω στα χαμηλά έπιπλα της κουζίνας και του μπάνιου· είναι οριζόντιες εφαρμογές πάνω στην επιφάνεια των οποίων πραγματοποιείται μία σειρά από λειτουργίες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τα άλλα είδη Πάγκων.

Πάγκοι CompacTop®

1. Βάρος
Το βάρος του πάγκου CompacTop® τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους, καθώς είναι το μισό ή και λιγότερο από το βάρος των άλλων. Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, ωστόσο η μηχανική αντοχή του είναι ανώτερη σε σύγκριση με τους υπόλοιπους πάγκους. Το πλεονέκτημα αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει μικρότερο πάχος τον καθιστά τον καλύτερο πάγκο ως προς αυτό το σημείο καθώς:

Το βάρος του δεν επηρεάζει τα έπιπλα που τον στηρίζουν

Μπορεί να μετακινηθεί σε περίπτωση ανάγκης

2. Πάχος
Ο πάγκος CompacTop® έχει ιδανικό πάχος 12 mm.

3. Σχέδια
Μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

4. Προσαρμοστικότητα
Μπορούν να τοποθετηθεί κάθετη επένδυση στους τοίχους της κουζίνας μέχρι το πάτωμα, ακόμη και να κατασκευαστούν τραπέζια με το ίδιο ακριβώς προϊόν, χρώμα και φινίρισμα.

5. Μοναδικά χρώματα
Κανένας πάγκος της αγοράς δεν μπορεί να προσφέρει την ζωντάνια των χρωμάτων και τη σταθερότητα και ανθεκτικότητα των πάγκων CompacTop®. Πρόκειται για μια νέα και ανεπανάληπτη εμπειρία χρωμάτων και ομορφιάς.

6. Υφές ή Φινιρίσματα
Αντίθετα με άλλα υλικά που διαθέτουν μόνο μία υφή ή ένα φινίρισμα, οι Πάγκοι CompacTop® προσφέρουν μέχρι 4 διαφορετικά φινιρίσματα, με στόχο να διαφοροποιηθούν από τα φινιρίσματα μόνο μίας επιφάνειας που προσφέρουν άλλα προϊόντα. Αυτή η λεπτομέρεια διαφοροποιεί και δίνει στυλ σε όλες τις Κουζίνες που κατασκευάζονται με αυτόν τον πάγκο.

7. Ανθεκτικότητα στους λεκέδες
Η επιφάνεια του Πάγκου CompacTop® διαθέτει τους πιο κλειστούς πόρους και την επιφάνεια με την υψηλότερη χημική ανθεκτικότητα ώστε να αποφεύγεται το λέκιασμα ή ακόμη χειρότερα η μόνιμη φθορά από χημικά αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται συχνά στην Κουζίνα, που μπορούν να φθείρουν άλλα υλικά αφήνοντας μόνιμα και ανεξίτηλα ίχνη.

8. Ευκολία στον καθαρισμό
Ο Πάγκος CompacTop® είναι στην ουσία αλέκιαστος γεγονός που εξηγεί και την ευκολία στον καθαρισμό. Στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο νερό, ένα μη λειαντικό απορρυπαντικό και ένα απαλό πανί. Με ένα μόνο πέρασμα ο πάγκος θα καθαρίσει τελείως, χωρίς να μείνει τίποτα στην επιφάνειά του και το καλύτερο είναι ότι θα απαλλαγεί από μικρόβια και μικροοργανισμούς.

9. Υγιεινή
Αυτή η αρχή είναι βασική στους πάγκους. Κατέχουν την επίσημη Πιστοποίηση που απαιτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κατανάλωσης και πραγματοποιείται σε εργαστήρια η οποία εγγυάται ότι μπορούν να έρχονται σε επαφή με τρόφιμα χωρίς να τους μεταδίδουν ούτε να μολύνονται με κανέναν από αυτούς τους οργανισμούς.

10. Ανθεκτικότητα στη χάραξη
Η ειδική επιφάνεια των Πάγκων CompacTop® τους κάνει να ξεχωρίζουν σε σχέση με τους άλλους Πάγκους για την μεγάλη ανθεκτικότητά τους στις χαράξεις. Η χάραξη ενός Πάγκου CompacTop® απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι για οποιονδήποτε από τους άλλους Πάγκους που υπάρχουν στην Αγορά.

11. Δυνατότητα επιδιόρθωσης των χαραγών
Το πλεονέκτημα της μεγάλης ανθεκτικότητας στη χάραξη δεν σημαίνει ότι ο πάγκος δεν είναι δυνατόν να χαραχθεί. Στην περίπτωση που ένας πάγκος CompacTop® χαραχθεί από μία τυχαία έντονη κίνηση, πολλές φορές η επιφάνεια μπορεί να επιδιορθωθεί με τα προϊόντα επιδιόρθωσης που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτά τα προϊόντα μιμούνται το χρώμα της Formica, επικολλώνται στις χαραγές και τις κρύβουν πολύ αποτελεσματικά.

12. Αντοχή στην υγρασία
Ο Πάγκος CompacTop®, δεν απορροφά καθόλου υγρασία από την επιφάνεια και από τα άκρα η πιθανή απορρόφηση είναι ασήμαντη. Επιπλέον, όταν η αιτία της σταματάει να υπάρχει την αποβάλλει και επιστρέφει στην αρχική κατάσταση χωρίς κανένα ίχνος φουσκώματος.

13. Αντοχή στην πρόσκρουση
Στους Πάγκους
CompacTop® η σύγκρουση θα επηρέαζε μόνο το αντικείμενο που πέφτει και όχι τον Πάγκο. Όχι μόνο δεν θα άφηνε κανένα σημάδι στην επιφάνεια, αλλά δεν υπάρχει καν η πιθανότητα να τον ράγιζε ή ακόμη περισσότερο να τον έσπαγε.

14. Αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες
Ο Πάγκος CompacTop® αντέχει το θερμικό Σοκ μιας κατσαρόλας που περιέχει όχι φαγητό στους 100 ° C, αλλά ζεστό λάδι στους 180 ° C, χωρίς να υφίσταται καμία ορατή μεταβολή. Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις Καφετιέρες και τις Χύτρες ταχύτητας με πάτο μεγάλου πάχους, 4 mm ή περισσότερων, γιατί μόλις βγουν από την άμεση φλόγα ή από φλόγα υγραερίου μπορούν να επιδράσουν στην επιφάνεια του CompacTop® εάν τοποθετηθούν αμέσως πάνω σε αυτόν, καθώς μπορούν να αγγίξουν θερμοκρασίες άνω των 300° C, οι οποίες προφανώς μπορούν να μεταβάλλουν την επιφάνεια του CompacTop®

15. Ανθεκτικότητα στη φθορά
Η αντοχή του CompacTop® στην τριβή είναι ανώτερη από οποιουδήποτε άλλου είδους πάγκων. Το αρχικό σημείο φθοράς στη δοκιμή τριβής είναι ανώτερο και εμφανίζεται αργότερα.

16. Ευκολία στις συνδέσεις και ενώσεις
Οι συνδέσεις και οι ενώσεις σε ευθεία ή σε γωνίες είναι σχεδόν αόρατες και ακόμη ειδικά εάν καλυφθούν με τα προϊόντα επιδιόρθωσης που αναφέρθηκαν στο σημείο 11.

17. Προσαρμοστικότητα των άκρων
Το άκρο του Πάγκου CompacTop® είναι μαύρο, λείο, αστραφτερό και ερμητικά κλειστό για προστασία από το νερό και ξεχωρίζει με τη μοναδική ομορφιά του ανάμεσα στην επιφάνεια του Πάγκου και των χαμηλών επίπλων. Εάν δεν το επιθυμείτε, δεν είναι υποχρεωτικό να προσθέσετε κάποιο διακοσμητικό για να το κρύψετε.

Powered by IOS Gallery, a free gallery component for Elxis CMS.
Copyright © 2008-2022 Is Open Source. All rights reserved.